Σάκη Καράγιωργα 93, Γλυφάδα, 16675    +30 216 070 5600     info@callnet.gr

 

CORE NETWORK

03» 3000 doctors

» 300 dx-labs clinics

» 100 physiotherapists

» All main hospitals

» Rehabilitation centers

» European and USA hospitals

SECONDARY NETWORK

» Eye clinics

» Cosmetic medicine

» Dentists

» IVF clinics

» Pharmacies

» Opticians

» Nutrition experts

Η CALL NET ιδρύθηκε τον Μάιο του 2012 και εδρεύει στην Βούλα, Αττικής.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο παροχής υπηρεσιών προς την ασφαλιστική αγορά τόσο της Ελλάδος όσο και του εξωτερικού αλλά και στην παροχή υπηρεσιών προς επαγγελματίες του χώρου της υγείας.

Η ίδρυση της εταιρείας έγινε από στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο της παροχής τηλεφωνικών και διαχειριστικών υπηρεσιών προς την ασφαλιστική αγορά και όχι μόνο.

Οι υπηρεσίες οι οποίες παρέχει η εταιρεία εστιάζονται στην εξυπηρέτηση πελατών ασφαλιστικών και συνδρομητικών προγραμμάτων μέσω του τηλεφωνικού της κέντρου (inbound, outbound), η διαχείριση ασφαλιστικών και συνδρομητικών προγραμμάτων, claims administration, medical management καθώς και tele underwriting. Παράλληλα, παρέχονται υπηρεσίες claims Administration αλλά και Γραμματειακής υποστήριξης προς επαγγελματίες στο χώρο της υγείας.

Η CALL NET παρέχει όλο το φάσμα των υποστηρικτικών υπηρεσιών στο χώρο της υγείας από την απλή παροχή πληροφοριών μέχρι και υπηρεσίες πλήρους Claims Administration και Medical Management.

Υπηρεσίες & Λύσεις

Η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές υπηρεσίες λόγω της τεχνογνωσίας και τεχνολογίας που διαθέτει, του εύρους των δικτύων συνεργατών της, αλλά και του κόστους λειτουργίας της.

Σχεδίασε το Προϊόν σου

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Σάκη Καράγιωργα 93, Γλυφάδα, 16675

 +30 216 070 5600

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Χάρτης - Φόρμα Επικοινωνίας